Microsft Visual Studio .NET’ i Kavramak %17 indirimli B. Johnson-C. Sk

Microsoft Visual Studio .NET’i Kavramak

ISBN
9789755093819
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
568
Microsoft Visual Studio .NET'i Kavramak'ın hedef okur kitlesi Visual Studio .NET'in teknik ayrıntılarıyla ilgilenen geliştiricilerdir. Visual Studio .NET kullanarak üzerinde çalışacağınız uygulama projelerini düzenlemek için çözüm ve Yazının devamı...
27,50 TL
%
17
İndirimli
22,83 TL Kazancınız: 4,67TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 534972
 

Ürün Özellikleri

Microsoft Visual Studio .NET'i Kavramak'ın hedef okur kitlesi Visual Studio .NET'in teknik ayrıntılarıyla ilgilenen geliştiricilerdir. Visual Studio .NET kullanarak üzerinde çalışacağınız uygulama projelerini düzenlemek için çözüm ve proje örneklerini anlamanızda yardımcı olacaktır. Bir programlama dilini yeni öğrenen bir öğrenciyseniz, bu tümleşik geliştirme ortamında (IDE) programlamaya başlarken, kitabın ilk bölümlerini çok yararlı bulabilirsiniz.
Özelliklerinden, düzenleyicilerinden ve proje yönetimi becerilerinden en üst düzeyde yararlanabilmeniz için, bu kitap Visual Studio .NET'in içindeki ayrıntılara derinlemesine iniyor. Hangi geliştirici düzeyinde olursanız olun ya da hangi dili kullanırsanız kullanın, her türden projelerde veriminizi artırmak için bu zengin ve tümleşik geliştirme ortamının olanaklarından yararlanmayı göreceksiniz. Aynı zamanda, işinizi kolaylaştırmak için makroları ve eklentileri kullanmayı öğreneceksiniz.
Kitabın ele aldığı temel konular arasında Visual Studio .NET'in evrimi, çözüm ve proje yönetimi araçları, kod düzenleyicisinin kullanımı ve makro olanakları, eklenti mimarisi ve otomasyon nesne modelinin ayrıntılı açıklaması, kullanıcı arabirimini programlamak, Visual Studio .NET sihirbazları oluşturmak, çözümleri ve projeleri program yoluyla yönetmek, metin düzenleyiciyi denetlemek ve kaynak dosyalarını ayrıştırmak için kod modelini kullanmak, kurulum projeleri oluşturmak, Visual Studio .NET içinde kendinize ait bir yardım (Help) oluşturmak sayılabilir. Web üzerinden indirilebilen her bölümdeki kod örnekleri ise size tam olarak ne yapacağınızı gösterecek.
Microsoft Visual Studio .NET'i Kavramak ile programlama becerilerinizi bir üst düzeye taşımak için Visual Studio .NET 2003'ün inceliklerini öğrenin.
(Tanıtım Yazısı'ndan Alıntı)

Boyutlar

18.5x23.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Grafik ve Tasarım

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,83   
22,83   
×
Kapat