Microsoft Office Word Uygulamalı Yazma Teknikleri

Microsoft Office Word Uygulamalı Yazma Teknikleri

ISBN
9789752955660
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Tez Seminer Proje Ödev Makale Rapor Poster Kitab,vb Tez hazırlamak durumunda olan öğrenciler ile ilgili Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ya da Sağlık Bilimleri Enstitüsü arasında rapor yazma kuralları açısından farklılıklar olabilmektedir. Yazının devamı...
9,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601812
 

Ürün Özellikleri

Tez
Seminer
Proje
Ödev
Makale
Rapor
Poster
Kitab,vb
Tez hazırlamak durumunda olan öğrenciler ile ilgili Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ya da Sağlık Bilimleri Enstitüsü arasında rapor yazma kuralları açısından farklılıklar olabilmektedir. Bu farklılıklar hazırlanacak olan raporun genellikle biçim olarak düzenlemesi ile ilgilidir.
Bu çalışmada bahsedilen yazma teknikleri; genel olarak literatürde yer almış kurallara ait uygulamaları içermekte olup, bu kuralların Ms-Word XE “Word“ programı ile uygulamalı olarak nasıl yapıldığının incelenmesi ile ilgilidir. Bunun yanı sıra faydalı olabilecek birçok uygulama hakkında da detaylı bilgiler vermeye çalışılmıştır. Bu bakımdan çalışma, raporunu (tez,seminer, proje, ders ödevi, sunum raporu, poster bildiri, kitap, makale, analiz raporları, okul dergisi vb.) Ms-Word ortamında kendisi yazmak durumunda bulunan kişi ya da araştırıcılara özel olarak hitap etmektedir.
Çalışmanın asıl amacı bilimsel çalışmalarda kullanılan yazma teknikleri ve bu tekniklerin Ms-Word ortamında nasıl uygulandığını göstermek olduğu için, bilimsel araştırma yöntemleri ve bunlara yönelik kavramlar, istatistiksel teknikler ve uygulamalarına yönelik örnekler, yazım üslubu, imlâ kuralları ve diğer bazı hususlar bu çalışmada ele alınmamıştır.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,50   
9,50   
×
Kapat