Microsoft Office 2000 Türkçe Windows 98 / Word 2000 / Excel 2000 / Access 2000 / Power Point 2000

ISBN
9789754869033
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
994
Bilgisayar, program çalıştırmaya yarayan elektronik bir alettir. Program çalıştırmaya yarayan elektronik bir alet olan bilgisayar, ayrı işlevleri olan çok sayıda parçadan meydana gelmektedir. Bilgisayardan yararlanabilmek veya bilgisayarın Yazının devamı...
35,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 559705
 

Ürün Özellikleri

Bilgisayar, program çalıştırmaya yarayan elektronik bir alettir. Program çalıştırmaya yarayan elektronik bir alet olan bilgisayar, ayrı işlevleri olan çok sayıda parçadan meydana gelmektedir. Bilgisayardan yararlanabilmek veya bilgisayarın program çalıştırmasını sağlayabilmek için her şeyden önce bilgisayarın kendi çalışıyor olması gerekir. Bilgisayar, program çalıştırmaya yarayan bir araç olmanın yanında, bilgisayarın kendisi ancak bir Bilgisayar Programı ile çalışabilmektedir. Tabii ki bilgisayarı çalıştıran program sıradan bir program olmayıp, özel bir programdır.
Bilgisayarı çalıştırmak amacıyla hazırlanan özel programlara İşletim Sistemi adı verilmektedir. Tekrarlamak gerekirse, bilgisayardan yararlanabilmek için bilgisayarın önceden bir işletim sistemi ile çalıştırılması gerekiyor. Kitabın bu kısmında bilgisayarı çalıştırabilen işletim sistemlerinden biri olan Windows 98 hakkında bilgi vereceğim.
(Kitabın İçinden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları İşletim Sistemleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
35,00   
35,00   
×
Kapat