Microsoft Exchange Server 2000 Yöneticinin Cep Danışmanı

ISBN
9789755092607
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
378
Microsoft Exchange 2000 Server Yöneticinin Cep Danışmanıı, Microsoft Exchange 2000 Server ve Exchange 2000 Enterprise Server'ı destekler ve yönetirken yanınızda bulunması gereken kapsamlı ve kullanımı kolay başvurudur. Masanızda ya da Yazının devamı...
22,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568474
 

Ürün Özellikleri

Microsoft Exchange 2000 Server Yöneticinin Cep Danışmanıı, Microsoft Exchange 2000 Server ve Exchange 2000 Enterprise Server'ı destekler ve yönetirken yanınızda bulunması gereken kapsamlı ve kullanımı kolay başvurudur. Masanızda ya da sunucudan iş istasyonuna girderken, hızlı yanıtlar sunan bu kılavuzla gereken her şeyi öğreneceksiniz. Okunması kolay tablolar, listeler ve adım adım yönergelerle zaman ve emek kazanacaksınız.
Bu kılavuz, aşağıdaki konularda hızlı yanıtlar sağlar:
Tüm temel görevler: Yönetici araçlarını kullanın, Microsoft Windows 2000 ile tümleşmesini anlayın, Microsoft Outlook 2000 ve Outlook Express gibi posta istemcilerini yönetip sorun giderin, kullanıcı erişim önceliklerini yapılandırıp yönetin.
Active Directory hizmetleriyle (ADS) çalışın: Merkezden yönetim ve güvenlik işlevlerinde güçlü dizin hizmetlerinden yararlanın, büyük bir kurulumu yönetmeyi kolaylaştırın ve iş yükünüzü azaltın.
Veri depolamasını yönetip sorun giderin: Veri ve depolama gruplarını, ortak klasörleri ve Web klasörlerini yönetin, Exchange verisini yedekleyip kurtarın, Exchange verisini alın ve verin.
Sunucuları ve grupları yönetin: Kuruluşları ve iletileşme bağlayıcılarını yönetin, yönetim ve dolaştırma gruplarını kullanın, sanal sunucuları ve dolaştırma iletişim kurallarını yönetin, dizini koruyup yineleyin, Exchange 2000 Server'ı izleyin.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Internet ve Intranet

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,00   
22,00   
×
Kapat