Meyve Ağaçları Fizyolojisi

ISBN
9789944730174
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
243
Yüksek bitkiler anlaşılması güç, karmaşık biyolojik sistemlerdir. Statik değillerdir, iyi organize olmuşlardır. Çevrelerindeki enerji ile maddeleri işleme yeteneğindedirler. Yaşayan organizmalarda insanı çok şaşırtan en önemli konu, Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561308
 

Ürün Özellikleri

Yüksek bitkiler anlaşılması güç, karmaşık biyolojik sistemlerdir. Statik değillerdir, iyi organize olmuşlardır. Çevrelerindeki enerji ile maddeleri işleme yeteneğindedirler. Yaşayan organizmalarda insanı çok şaşırtan en önemli konu, büyüme ve gelişmedir. Bitkilerin büyüme ve gelişmelerini de içeren fizyolojik fonksiyonlarını anlamak ve incelemek ciddi bir meyveci için zorunludur. Meyveciler olarak vegetatif ve generatif büyüme ve gelişmeyi düzenlemek ve meyve kalitesini artırmak istiyorsak entomoloji, fitopatoloji, toprak, bitki besleme, ekonomi ve öteki bilim dallarına ait bilgileri kendi bilgilerimizle kaynaştırmamız ve büyüme ve gelişmedeki temel fizyolojik olayları anlamamız gerekir.
Bu kitap, yumuşak ve sert çekirdekli meyvelerde vegetatif, generatif ve meyve büyümesini düzenleme konularına odaklanan kısa bir kursun ürünüdür.
(Giriş'ten)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Ziraat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat