Mercimek Tarlası

ISBN
9786050068092
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
140
Karanlık gecenin içinde, ışıldakların ışıktan yolları giderek artmaya başlayınca ve de her mahallede birkaç tane sığınak kazılması mecburi olunca, yakınlarındaki fakültelerin damları beyaza boyanıp, üzerlerine de kocaman Yazının devamı...
9,50 TL
%
17
İndirimli
7,89 TL Kazancınız: 1,61TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 560075
 

Ürün Özellikleri

Karanlık gecenin içinde, ışıldakların ışıktan yolları giderek artmaya başlayınca ve de her mahallede birkaç tane sığınak kazılması mecburi olunca, yakınlarındaki fakültelerin damları beyaza boyanıp, üzerlerine de kocaman kırmızı aylar çizilince “hastane görüntüsü vermek için,“ işte o zaman seferberlik görüp geçirmiş bir insan olan Ahmed Efendi “Tedbirli olmanın zamanıdır,“ dedi.
Çok az bir zaman sonra söylentiler doğru çıktı, ekmeğin karneye bağlandığı duyuruldu. Kişi başına dörtte bir ekmek verilecekti. Her kupon almaya gidişte nüfus cüzdanlarına “ekmek karnesi verilmiştir,“ damgası vuruluyordu. Çok geçmeden kaput bezi ya da Amerikan diye satılan bezlerin de karneyle verilmesine basandı. Nüfus cüzdanlarında bu gidişle damgalanmadık bir yer kalmayacaktı.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,89   
7,89   
×
Kapat