Mem u Zin (Kadri Yıldırım - Ciltli)

ISBN
9786055585389
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
422
Bu çalışma, 1650-1707 yılları arasında yaşamış büyük Kürt şairi Ehmedê Xanî'nin “Mem û Zîn“ adlı eseriyle ilgili kendine özgü bir analiz ve çeviridir. Çapa taybet a Mem û Zîna Ehmedê Xanî derket. Kitêba ku Prof. Dr. Kadri Yazının devamı...
42,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557778
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışma, 1650-1707 yılları arasında yaşamış büyük Kürt şairi Ehmedê Xanî'nin “Mem û Zîn“ adlı eseriyle ilgili kendine özgü bir analiz ve çeviridir.
Çapa taybet a Mem û Zîna Ehmedê Xanî derket. Kitêba ku Prof. Dr. Kadri Yıldırım amade kiriye bi kurdî-tirkî ye, kitêb bi pêşgotineke dirêj dest pê dike û ji gelek aliyan ve Mem û Zînê tahlîl dike. Teksta Mem û Zînê a orijînal bi alfabeya latînî li milê çepê, wergera wê ya tirkî li hember wê, li milê rastê di eynî rûpelî de cih girtine. Di jêrenotan de mefhûmên girîng ên kitêbê hatine sirovekirin.
Kitêb bi konseptek taybet, çapeke pir spehî di şeklê zîv de hatiye çapkirin. Û ji bo demeke kurt, qalîteya herî baş bi buhayekî maqul î erzan e. Kesên bixwazin dikarin ji buhayê diyarkirî kêmtir jî ji weşanxanê wergirin.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Yabancı Dil) Kürtçe

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
42,00   
42,00   
×
Kapat