Medya ve Çocuk Rehberi

ISBN
9789758890538
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
292
Medya ve çeşitlilik kavramı, medya endüstrisi ürünlerinde temsil edilen ve çoğunluğa göre korumasız kesim olarak kabul edilen çocukları, kadınları, toplumdaki farklı ırk, etnik köken ve dini inanç grupları ile farklı cinsel Yazının devamı...
30,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 500588
 

Ürün Özellikleri

Medya ve çeşitlilik kavramı, medya endüstrisi ürünlerinde temsil edilen ve çoğunluğa göre korumasız kesim olarak kabul edilen çocukları, kadınları, toplumdaki farklı ırk, etnik köken ve dini inanç grupları ile farklı cinsel tercihlere sahip bireyleri kapsamına alır. Toplumsal koşullara ve iletişim teknolojisindeki ilerlemelere paralel bir biçimde farklı isimler altında tanımlanabilecek yeni gruplar da zamanla bu çeşitlilikteki yerini alır.
Akademik araştırmaların bizlere sunduğu bulgular, kitle iletişim araçlarının, çeşitlilik kavramının kapsamına giren çocukları etkilediğini çok açık şekilde ortaya koymaktadır. Çocuklar medya endüstrisinin ürünlerinden etkilenmekte, bunun yanında mükemmel bir şekilde kurgulanan mesajlar sayesinde reklamı yapılan ürünü arzulamakta ve söz konusu ürüne karşı olumlu tutum geliştirmektedirler.
(Önsöz'den)

Boyutlar

14x23

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum İletişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
30,00   
30,00   
×
Kapat