Medya Metinlerini Çözümlemek %17 indirimli

Medya Metinlerini Çözümlemek İçerik, Göstergebilim ve Söylem Çözümleme Yöntemleri

ISBN
9789756325803
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
186
Bu kitap öncelikle, kitle iletişimi mesajlarının çözümlenmesine yönelik yöntem ve yaklaşımları ele almayı amaçlamaktadır. Mesajların çözümlenmesine yönelik olarak akla ilk gelen yöntemler içerik çözümlemesi, göstergebilimsel Yazının devamı...
15,00 TL
%
20
İndirimli
12,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 456628
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap öncelikle, kitle iletişimi mesajlarının çözümlenmesine yönelik yöntem ve yaklaşımları ele almayı amaçlamaktadır. Mesajların çözümlenmesine yönelik olarak akla ilk gelen yöntemler içerik çözümlemesi, göstergebilimsel çözümleme ve söylem çözümlemesidir. Literatürde bu yöntemlerin yaygın bir şekilde kullanılması ve öğrencilerin mesaj çözümleme yöntemleri konusunda sıkça karşılaştıkları sorunlar, lisans ve lisansüstü düzeylerde yöntembilim dersleri veren Gülseren Şendur Atabek ve Ümit Atabek'in bu çalışmayı ortaya çıkarmasını sağlamıştır.
Başta İletişim fakülteleri öğrencileri olmak üzere akademik alanda çalışan herkesin gereksinimlerini karşılayacağını ve oldukça yararını göreceğini düşünüyoruz. Kolay anlaşır dili ve akıcı anlatımıyla da konuya ilgi duyanlar için iyi bir başlangıç olmasını umuyoruz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İletişim Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat