MBÖ - Management By Öylesine

ISBN
9786054161010
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
155
Ali Emre, var olduğunu hepimizin bildiği ve yakından tanıdığı bir yönetici tipini masaya yatırırken iş dünyasını ve bu dünyaya hâkim olan değerler sistemini alaycı ama en gerçekçi şekilde irdeliyor. Yazar, bir seminer süresi boyunca Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 564674
 

Ürün Özellikleri

Ali Emre, var olduğunu hepimizin bildiği ve yakından tanıdığı bir yönetici tipini masaya yatırırken iş dünyasını ve bu dünyaya hâkim olan değerler sistemini alaycı ama en gerçekçi şekilde irdeliyor.
Yazar, bir seminer süresi boyunca konuşmacıyı dikkatle dinleyen kahramanın, bir genel müdürün aklından geçenleri, bir başka ifade biçimiyle “iç sesi“ni yansıtırken iş dünyasına ait mesleki terimleri, yine bu dünyanın yakından tanıdığı 'özel dil'i yer yer alaycı bir üslupla kullanmıştır. Kahramanımız, konferansı veren konuşmacının tüm bilgilerine zaten sahip olduğunu düşünüp, iş dünyasının yakından takip ettiği yönetim alanındaki yeni trendleri, guruların keşiflerini bir CEO gözüyle günü gününe izlediğine inanır. Ancak Türk iş dünyasına has pek çok gerçekliğin de bizzat içinde olan, konumu gereği özgüveni ve egosu fazlasıyla gelişmiş kahramanımız Hasan Bey'in aklından geçenler, neredeyse tüm doğallığıyla, bilinç akışının olanca özgürlüğüyle geleneksel bir yöneticiyi tüm gerçekliği ile ortaya koyuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat