Mavi Elbise %17 indirimli Doris Dörrie

Mavi Elbise

ISBN
9789759917999
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
171
Ölüm ve aşk, Dörrie'nin kitaplarında önemli rol üstlenen bir ikili. “Mavi Elbise“de de, ölümün hayatta yalnız bıraktığı iki insanı bir araya getiriyor. Dörrie'nin kahramanları hep bir arayış içinde: büyük bir aşk, gündelik Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 540868
 

Ürün Özellikleri

Ölüm ve aşk, Dörrie'nin kitaplarında önemli rol üstlenen bir ikili. “Mavi Elbise“de de, ölümün hayatta yalnız bıraktığı iki insanı bir araya getiriyor.
Dörrie'nin kahramanları hep bir arayış içinde: büyük bir aşk, gündelik hayattaki küçük mutluluklar veya hayatın anlamı. Ama bazen, Florian'ın başına geldiği gibi, beklenmedik durumlar da olabiliyor. Ölümün kendisinden kopardığı sevgilisi ve aynı zamanda dâhi bir moda tasarımcısı olan Alfred adına bir anma defilesi yapabilmek için “mavi elbise“yi aramaya koyuluyor. Ancak karşısına, eşini Bali'de geçirdiği trafik kazasında kaybetmiş olan Babette'i çıkıyor. Başlangıçta ortak yönleri olmayan bu iki yoldaş, arkadaşlık kurup, kaderin onlara oynadığı acımasız oyundan sonraki ilk adımları birlikte atmaya başlıyorlar.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Alman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat