Matlab ile Programlama

ISBN
9786055048853
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
529
Birinci baskısı yoğun bir ilgi gören ve bir yıla yakın bir süre içerisinde tükenen Matlab İle Programlama kitabının genişletilmiş ve gözden geçirilmiş bu ikinci baskısı piyasadaki diğer programlama kitaplarından aşağıda Yazının devamı...
29,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 556610
 

Ürün Özellikleri


Birinci baskısı yoğun bir ilgi gören ve bir yıla yakın bir süre içerisinde tükenen Matlab İle Programlama kitabının genişletilmiş ve gözden geçirilmiş bu ikinci baskısı piyasadaki diğer programlama kitaplarından aşağıda sıralanan nedenler yüzünden farklıdır:
Bu kitap bilgisayar programlamanın temellerini okuyucuya onu sıkmadan adım adım öğretecek, bol miktarda (330 adet) çözümlü ve açıklamalı orijinal uygulamalar ve programlama ipuçları ile doludur.
Bu kitap Böl-ve-Yönet (Divide-and-Conquer) prensibinden hareketle büyük bir programın hangi fonksiyonların birleşimi şeklinde yazılabileceğini kullanıcıya daha başlangıçta dikta
etmeden gizliden gizliye öğretebilmeyi amaçlamaktadır.
Bu kitapta yurt içi ve yurt dışı iş mülakatlarında sorulan meşhur programlama yapılarına ve algoritmalarına yer verilmiştir.
Bu kitap içerisinde, üniversitelerimizin programlama bilgisi gerektiren disiplinlerinin gerçekleştirdiği araştırma-öğretim görevlisi/okutmanlık/uzmanlık sınavlarına hazırlanan adaylar için de önemli bilgiler mevcuttur. Bu yüzden bu kitap, akademik kariyer yapmak isteyenler için önemli bir kaynaktır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
29,50   
29,50   
×
Kapat