Mason Diktatörlüğü %17 indirimli A.G. Michel

Mason Diktatörlüğü

ISBN
9789944321396
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
199
Masonluğu anlatan bu kitapta bir araya getirilmiş olan metinler, ait oldukları kaynaklara göre teyit ve temin edilmiş bir tarih sayfasını teşkil etmektedir. Bu belgeler konuyu o kadar açık bir şekilde ortaya koymaktadır ki, masonluk Yazının devamı...
9,50 TL
%
17
İndirimli
7,89 TL Kazancınız: 1,61TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 480170
 

Ürün Özellikleri

Masonluğu anlatan bu kitapta bir araya getirilmiş olan metinler, ait oldukları kaynaklara göre teyit ve temin edilmiş bir tarih sayfasını teşkil etmektedir. Bu belgeler konuyu o kadar açık bir şekilde ortaya koymaktadır ki, masonluk teşkilatı tüm insanlık âlemi tarafından mahkûm edilecektir.
Dün kendine fazla güvenmeden kaynaklanan kayıtsızlığın müştereken suçlu bulunduğu devrede bu gizli amaçlar taşıyan cemiyet yeraltı faaliyeti göstermiş ve gayeleri her neyse ona ulaşmaya çalışmıştır. Biz o sıralarda pek saf bir şekilde bunların az buçuk savunulduğunu zannettiğimiz için, bu gizli teşkilat gafletimizden istifade edip büyük başarılara ulaşmış ve kendi adamlarını idari makamlara ve önemli kademelere yerleştirmişlerdir. Artık her şeyi açıkça yapacak cesareti bulmuşlardır. Bu vurdumduymazlık devam ettikçe, gitgide memleket geniş bir âğ ile örülecek ve bu ağın iki ucu arasındaki mesafe o kadar uzayacaktır ki, bu maksatla oluşturulan araçları yerinden söküp atmak çok zorlaşacaktır.
Hal ve şartlar bu durumdayken halk hâlâ, millet iradesinin varolduğunu zannetmekte, etrafını kuşatan tehlikeyi görmemekte, gizli emirleri duymamakta ve haberdar olmamaktadır. İşte bu kitap halkın bilgisi dışında cereyan eden gizli olayları açığa çıkarmak ve gözlerini açmak için kaleme alınmıştır. Aldatmalara ışık tutmak için derlenmiştir.
Diktatörlük denilince, bir adamın veya bir partinin diktatörlüğü olarak algılanan şu zamanlarda, bu kitabın amacı; kendisini özgür sanan bir millete mutlak efendilerinin kimler olduğunu açıkça göstermektir.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Dinler Diğer Dinler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,89   
7,89   
×
Kapat