Marka Konumlandırma ve Algılama

Marka Konumlandırma ve Algılama

ISBN
9786054613922
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
202
çalısmada marka konumlandırma kavramı ve marka konumlandırmanın iliskili oldugu kavramlar olan marka kimligi ve marka imajı kavramlarının ne oldugu detaylı bir sekilde irdelenmektedir. Bu kavramların yanı sıra konumlandırma kararı Yazının devamı...
20,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 619568
 

Ürün Özellikleri

çalısmada marka konumlandırma kavramı ve marka konumlandırmanın iliskili oldugu kavramlar olan marka kimligi ve marka imajı kavramlarının ne oldugu detaylı bir sekilde irdelenmektedir. Bu kavramların yanı sıra konumlandırma kararı üzerinde etkili olan faktörler ve dogru hedef kitle saptanması sonucunda uygulanabilecek konumlandırma stratejilerinin neler oldugu konuları detaylı olarak ele alınmaktadır.

Tüketicilerin zihinlerinde markaya iliskin uygun bir yer edinme anlamına gelen konumlandırmanın özellikle tanımında da vurgulandıgı gibi ürüne ne yapıldıgı ile ilgili olmayıp, tüketicinin zihnine ne yapıldıgı ile iliskili bir kavram olması konumlandırma fikrinin özünü olusturmaktadır. Markanın öz degerini tüketicilere iletme ve onlarda olumlu bir imaj yaratarak zihinlerinde bir konuma yerlesme çabasının tüketicilerin algılama süreçleri ile dogrudan iliskili olması nedeniyle ça- lısmada algılama süreci detaylı olarak incelenerek, algılama ile iliskili olan ögrenme kavramı da özellikle tüketicilerin bilgi isleme süreçleri baglamında ele alınmaktadır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,00   
20,00   
×
Kapat