Maneviyat Psikolojisi 2 Mustafa Atak

Maneviyat Psikolojisi 2

ISBN
9786059395052
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
Modern psikoloji, uzun uzun yıllar kadim dini geleneklere başvurmadan salt bilimsel araştırmalara dayanarak insan muammasını çözmeye çalışmıştır. Batı psikolojisinin insanı tek boyutlu bir varlık olarak algılaması ve negatif kutba Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 653512
 

Ürün Özellikleri

Modern psikoloji, uzun uzun yıllar kadim dini geleneklere başvurmadan salt bilimsel araştırmalara dayanarak insan muammasını çözmeye çalışmıştır. Batı psikolojisinin insanı tek boyutlu bir varlık olarak algılaması ve negatif kutba doğru ilerleme kaydedebileceği düşüncesi neticesinde sunduğu reçete, dertlere derman olamamış, bu konuda psikologlar yeni arayışlar içerisine girmiştir.

1900'lü yılların başında Psikolojinin öncüleri olan bazı isimler, manevi geleneklere ve yaşantılara değinerek insanı anlama yolculuğunu derinleştirse de modern psikoloji maalesef maneviyatı dikkate almadan yoluna devam etmektedir..."

Elinizde tuttuğunuz bu kitap insanın maddeden ibaret olmadığını ve Psikolojinin manevi damardan beslenmesi gerektiğini mesleğinde kendini ispatlamış kalemlerle birlikte okuyucusuna anlatıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat