Maliyet Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar %17 indirimli Kadir Gürdal

Maliyet Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar

ISBN
9789756325742
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
Tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için mal ve hizmet üreten ekonomik birimler olarak tanımlanan işletmelerin temel hedefi kâr elde etmektir. Muhasebenin temel kavramlarından birisi olan süreklilik kavramı gereğince işletmeler sonsuza Yazının devamı...
22,50 TL
%
20
İndirimli
18,00 TL Kazancınız: 4,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 437893
 

Ürün Özellikleri

Tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için mal ve hizmet üreten ekonomik birimler olarak tanımlanan işletmelerin temel hedefi kâr elde etmektir. Muhasebenin temel kavramlarından birisi olan süreklilik kavramı gereğince işletmeler sonsuza kadar faaliyette bulunmak için kurulurlar. Sonsuza kadar ortaklar ve ortaklar dışında kalan iç ve dış işletme çevresinin beklentilerini karşılamak etkin ve etkili bir yönetim gerektirir. Muhasebe, bu amaçla bilgi üreten bir bilim dalıdır.
Özellikle 20. Yüzyıl'ın son çeyreğinden başlayarak günümüze kadar ekonomik ve politik anlamda önemli değişimler, üretim ve iletişim teknolojilerinde hızlı gelişmeler yaşanmaktadır. Bunlara bağlı ve ek olarak tüketici beklentilerinde yaşanan hızlı değişim süreci işletmeleri kalite, maliyet ve beklentilere kısa sürede cevap verme konularında sorunlarla karşı karşıya bırakmıştır. Bu değişime ayak uydurmak için işletmelerin örgüt yapıları, yönetim anlayışları, üretim teknolojileri vb. alanlarda değişim de kaçınılmaz olmuştur.
(Önsöz)

Boyutlar

16x1,5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Ders Kitapları Üniversite

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat