Maliyet ve Yönetim Muhasebesi

ISBN
9789758969722
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
681
Kitabın içeriği incelendiğinde geleneksel maliyet muhasebesi ile birlikte özellikle son bölümlerde yönetim muhasebesi yaklaşımlarına yer verildiği görülecektir. Kitabın her bölümün sonundaki Sorular - Alıştırmalar, Seçenekli Yazının devamı...
42,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 556307
 

Ürün Özellikleri

Kitabın içeriği incelendiğinde geleneksel maliyet muhasebesi ile birlikte özellikle son bölümlerde yönetim muhasebesi yaklaşımlarına yer verildiği görülecektir.
Kitabın her bölümün sonundaki Sorular - Alıştırmalar, Seçenekli Sınamalar ve ödev kısmı özel bir önemle yeniden düzenlenmiştir. Burada konuların anlaşılıp anlaşılmadığını sınamaya yönelik sorulardan sonra, çözümleri yapılan veya sadece çözümlerin ipuçları verilen rakamlı örnekler verilmiştir. Bunun arkasında belli sayıda beş seçenekli test soruları yer almıştır. Bu kısım, bir cevap ve ipucu taşımayan, genellikle daha kapsamlı çözümlemeler gerektiren “ödev“lerle tamamlanmıştır. Bu dört aşamalı sınama modelinin metinle birlikte yoğrulması başarılabilirse, ilgilenenler için meslek hayatında önemli kazanım sağlayacağı şüphesizdir.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
42,50   
42,50   
×
Kapat