Makine Elemanları Çözümlü Problemler

ISBN
9789755116020
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
407
Kitap, temel problem çözümüne yönelik hazırlanmıştır. Bunun için, metin bilgisi yerine, problem ve proje çözümlerinde gerekli olan eşitlik, şekil ve çizelgelere daha fazla yer verilmiştir. Hacmin fazla olmaması için, çözümlü Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 558385
 

Ürün Özellikleri

Kitap, temel problem çözümüne yönelik hazırlanmıştır. Bunun için, metin bilgisi yerine, problem ve proje çözümlerinde gerekli olan eşitlik, şekil ve çizelgelere daha fazla yer verilmiştir. Hacmin fazla olmaması için, çözümlü problemler ve uygulamalar içeriğe dahil edilmemiştir. Anlatılan konuların sayısal uygulaması ve pekiştirilmesi amacıyla, ayrıca “Makine Elemanları Çözümlü Problemler” kitabı hazırlanmıştır. Hazırlanan iki kitap, konuların anlatımı açısından bir bütünlük sağlamaktadır.
Kitabın 2. Baskısında, bazı bölümler ve şekiller yeniden gözden geçirilmiştir. Konu akışını iyileştirmek amacıyla, ilk baskıdan farklı olarak 8-15. Bölüm arasındaki sıralama değiştirilmiştir. Aks - Miller, Mil-Göbek Bağlantıları ve Kaplinler bölümleri, birbirini takip edecek şekilde yeniden sıralanmıştır. 3. Bölüme “Eksantrik Burkulma”, 10. Bölüme “Burulma Titreşimleri” ve 11. Bölüme “Sıkı Geçme Bağlantılarının Eksenel Yük Taşıması” adlı alt başlıklar eklenmiştir.

Konu Başlıkları
Boyut ve Yüzey Durumları
Mukavemet Hesapları ve Malzeme Seçimi
Perno ve Pim Bağlantıları
Mil – Göbek Bağlantıları
Yuvarlanmalı Yataklar
Kaymalı Yataklar
Güç ve Hareket İletim Elemanları
Dişli Çark Mekanizmaları
Kayış – Kasnak Mekanizmaları
Kademesiz Hız Ayar Mekanizmaları

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Makine Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat