Mahir Hüseyin Ulaş Kurtuluşa Kadar Savaş %17 indirimli Şanlı Çuhadar

Mahir Hüseyin Ulaş Kurtuluşa Kadar Savaş

ISBN
9786055179212
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
284
KIZILDEREDE NE VARDI? FEDA VARDI: Hiç kuşku yok ki. Mahirler Kızıldereye gelirken devrimciliğin bedellerini çok iyi biliyorlardı. Bu bedelleri ödemeye çoktan razı olmuşlardı, Kızılderenin ruhunda o nedenle feda vardı. Halkları ve Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 528609
 

Ürün Özellikleri

KIZILDEREDE NE VARDI?
FEDA VARDI:
Hiç kuşku yok ki. Mahirler Kızıldereye gelirken devrimciliğin bedellerini çok iyi biliyorlardı. Bu bedelleri ödemeye çoktan razı olmuşlardı, Kızılderenin ruhunda o nedenle feda vardı. Halkları ve vatanları için canlarını, gözlerini bile kırpmadan verecek olan ONLAR, feda geleneğinin yaratıcısı olacaklardı orada. Kızıldereyi; yıllar yılı intiharla, maceracılıkla, çaresizlikle açıklamaya çalışanların yüreklerinin kenarından bile geçmeyen büyüklükte bir feda duygusuydu bu. Bilinçli, belli bir hedefe yöneltilmiş bir feda; halk için, vatan için, devrim sosyalizm için feda!
YENİ GELENEKLERİN TOHUMLARi VARDI:
Hareketin, Kızılderenin önden Kızıldereden çok önce diyordu ki: "Karşı devrimin saldırılarına Türkiyede silahlı direniş hiç olmamıştır: bunu biz başlatmalıyız. Bir direniş geleneği yaratmalıyız. Bu direnişte bizim çoğumuz, belki de hepimiz ölebiliriz ama gelecek kuşaklara bir direniş geleneği bıraka Yalnız fedanın değil, her koşulda direnme ve teslim olmama geleneğini de yaratacak olan inancın sözleriydi bunlar. 12 Mart 1972de vücut bulacak, Türkiye devrim mücadelesinde, devrimcilere yol gösterecek öğretilerden biri olarak bugünlere gelecekti.
ŞANLI ÇUHADAR

Boyutlar

13.5x19

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Siyasal Yazılar-Tezler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat