Mağarabilimi ve Mağaracılık Ciltli %17 indirimli C.Ozansoy-H.Mengi

Mağara Bilimi ve Mağaracılık (Ciltli)

ISBN
9789754033908
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
337
Mağaralar, sadece mağarabilimciler ve mağaracılar için değil, hemen hemen tüm bilim dalları için zengin birer kaynaktır. Sağlıktan, insanlık tarihine, hayvanbilimden, bitkibilime, kimyadan, yerbilime kadar, çok çeşitli bilim dalına veri Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 435408
 

Ürün Özellikleri

Mağaralar, sadece mağarabilimciler ve mağaracılar için değil, hemen hemen tüm bilim dalları için zengin birer kaynaktır. Sağlıktan, insanlık tarihine, hayvanbilimden, bitkibilime, kimyadan, yerbilime kadar, çok çeşitli bilim dalına veri sağlamaktadır. Oluşumu için yıllar belki de çok daha uzun süreler gereken bir mağara çökelinin, yeni bulunacak bir ilacın ana maddesi olması ya da herhangi bir hayvan türüne yaşam ortamı sağlaması hiç de şaşırtıcı değildir.
Mağarabilimi ve mağaracılığın çok eskilere dayanan bir geçmişi vardır. Buna rağmen bu konuda yazılmış olan eserler, yok denecek kadar azdır. Mağara içi çalışma koşullarının zorluğu, belki de mağaraların sahip oldukları özelliklerinin yeterince fark edilmemiş olması, bunun en önemli nedenleri arasındadır.

Mağarabilimi ve Mağaracılık adlı bu eser, her iki konunun da detaylarını irdeleyen ve okuyucuyu bilgilendiren bilimsel açıklamaları ve bir mağaranın ne denli güzel olabileceğini gösteren fotoğrafları ile önemli bir kaynak açığını kapatacaktır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat