Loş Sokağın Kadınları

ISBN
9789755701455
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
94
'Nereye Yüreğim' adlı romanıyla edebiyatımıza iyi bir giriş yapan Selma Fındıklı, bu kez okurun karşısına bir öykücü kimliğiyle çıkıyor. 'Loş Sokağın Kadınları'ndaki tiplerin mutlu olmak isterken attıkları yanlış bir adım ya Yazının devamı...
6,00 TL
%
25
İndirimli
4,50 TL Kazancınız: 1,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568721
 

Ürün Özellikleri

'Nereye Yüreğim' adlı romanıyla edebiyatımıza iyi bir giriş yapan Selma Fındıklı, bu kez okurun karşısına bir öykücü kimliğiyle çıkıyor.
'Loş Sokağın Kadınları'ndaki tiplerin mutlu olmak isterken attıkları yanlış bir adım ya da güvendikleri kişilerin bencilce davranmaları yüzünden mutsuzluk cehennemine sürüklenmişlerdir. Onlar eziktirler, küskündürler; unutulmuşluğun anılardan başka her şeyi tüketen alacakaranlığına sığınmışlardır. Yaşamla bütün bağlarını kopartmışlar, kendilerini acıların sürekli kemiriciliğine teslim etmişlerdir; düşlere, hayallere, geçmişin solgun olaylarına sarılmışlardır.
Bazıları da, kokuşmuş bir bataklığı andıran düşkünlüklerle yüklü yaşamlarının diplerinde devinirken benliklerini altüst eden depremlerin bir gün dineceğine eski düzenlerine kavuşmasalar bile yüreklerini gülümseten olanaklarla kaşılaşacaklarına inanmaktadırlar.
Selma Fındıklı, ilk yapıtında yakaladığı içtenlikli, duyarlı anlatımı Loş Sokağın Kadınları'nda daha bir geliştirmiş, zenginleştirmiş, bu anlatıma etkileyici görüntüler, çarpıcı resimler ve şiirsel ögeler katmıştır.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,50   
4,50   
×
Kapat