Lojistik Notları

Lojistik Notları

ISBN
9786059143172
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Ahmet CORA'nın "Lojistik Notları" adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Daha önce sektörel dergilerde ve internet sitelerinde özgün yazılarıyla adına rastladığımız CORA, bu ilk kitabında yer verdiği hem teknik bilgi, hem de fikir ve Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 594446
 

Ürün Özellikleri

Ahmet CORA'nın "Lojistik Notları" adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Daha önce sektörel dergilerde ve internet sitelerinde özgün yazılarıyla adına rastladığımız CORA, bu ilk kitabında yer verdiği hem teknik bilgi, hem de fikir ve yorumlarından oluşan metinleriyle lojistik bölümü öğrencilerini, sektör çalışanlarını ve lojistiğe meraklı okuyucuları selamlıyor. Kitapta yakalanan akıcı üslup ve bazen konulara olan espirili yaklaşım, kitaba bir çırpıda okunabilecek bir eser olma özelliği katmış durumda.
Ahmet Cora, lojistik sektör tecrübesini “Lojistik Notları” başlığında toplamış. Lojistik operasyonlarında uzmanlaşmak isteyen herkesin faydalanabileceği bir eser ortaya çıkarmış. Tebrikler... Lojistik Notları kişisel gelişimine katkı sağlamayı hedefleyenlerin kütüphanesinde yer almalı.
Prof. Dr. Murat Erdal,
İstanbul üniversitesi TDY Yüksek Lisans Program Başkanı
Kıymetli Ahmet Cora'yı bu çalışması için tebrik etmem gerekiyor. Farklı bir deneme, ilgi çekici bir çalışma, dolayısıyla lojistiğe ilgi duyanlar için faydalı bir eser ortaya çıkarmış. Böyle bir derleme ile bir fark ortaya koymuş olması, eserinden keyif almamı sağladı. Gönülden tebrikler.
Dr.Hakan çınar
Dünya Gazetesi Yazarı
Türkiye'deki lojistik faaliyetlerin panoramasına bakış olanağı veren Ahmet Cora'nın bu kitabı, endüstriyi yakından tanımak için iyi bir kaynak...
Zehra Tike Atalay
Turkishtime Ekonomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İnsan Kaynakları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat