Limon ile Zeytin: Resimli Sudoku (Dörtlü) %17 indirimli Salih Memecan

Limon ile Zeytin: Resimli Sudoku (Dörtlü)

ISBN
9789759009335
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
24
Limon ile Zeytin Resimli Sudoku kitaplarında, rakamlar yerine Limon ve Zeytin'in resimleri ve çıkartmaları yer alıyor. Çocuklar eğlenirken düzenleme, sıralama, ilişkilendirme gibi yeteneklerini geliştiriyor. Dört ve altı kutulu olarak iki Yazının devamı...
6,90 TL
%
17
İndirimli
5,73 TL Kazancınız: 1,17TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462572
 

Ürün Özellikleri

Limon ile Zeytin Resimli Sudoku kitaplarında, rakamlar yerine Limon ve Zeytin'in resimleri ve çıkartmaları yer alıyor. Çocuklar eğlenirken düzenleme, sıralama, ilişkilendirme gibi yeteneklerini geliştiriyor. Dört ve altı kutulu olarak iki seviyede hazırlanan kitaplardaki renkli resimler çocuklara görsel algılama ve değerlendirme konularında beceri kazandırıyor.
Limon ile Zeytin Resimli Sudoku kitapları ile
çocuklar görsel ve sayısal becerilerini geliştiriyor.
Salih Memecan' ın yarattığı Sizinkiler, onbeş yıldır çocukların takip ettiği, en çok sevilen karakterler. Bugüne kadar satılan bir milyon beş yüz binden fazla Sizinkiler kitabı çocuklara okuma alışkanlığı kazandırdı. Çocuklar Sizinkiler ile hem eğleniyor hem öğreniyor.
Limon ile Zeytin Resimli Sudoku kitaplarında, rakamlar yerine Limon ve Zeytin'in resimleri yer alıyor. Çocuklar eğlenirken düzenleme, sıralama, ilişkilendirme gibi yeteneklerini geliştiriyor. Dört ve altı kutulu olarak iki seviyede hazırlanan kitaplardaki renkli resimler çocuklara görsel algılama ve değerlendirme konularında beceri kazandırıyor. Çocuklar için eğlenceli Sudoku bulmacaları...
İşte size rengarenk ve resimli Sudoku bulmacaları. Bu bulmacalar sayılar yerine Limon ve Zeytin'in resimleri ile hazırlandı. Boş kutuları kitabın içindeki çıkartmalarla tamamlayacaksınız, Hem çok eğlenecek, hem de görsel ve sayısal becerilerinizi geliştireceksiniz.
Bu kitaptaki 18 Sudoku bulmacasını tamamlayın, “Başarı belgenizi“ alın.
Dörtlü Sudoku kitaplarından sonra Limon ve Zeytin'in Altılı Sudoku kitapları sizleri bekliyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

20x0,4

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Bilmece-Bulmaca

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,73   
5,73   
×
Kapat