Labranda %17 indirimli

Labranda

ISBN
9786056187926
Yazar
Yayıncı
Kuantum Düşünce Tekniği'nin Türkiye'deki ilk kurucusudur. R.Şanal'ın eserleri; “Kuantum Düşünce Tekniği“ , “Kuantum Olumlama“, “Eş Ruhumun Eş Zamanı“ , “Kuantum Sıçrama“ , “Özün Sözü“, “Kuantum ve Kur'an“ , Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 446241
 

Ürün Özellikleri

Kuantum Düşünce Tekniği'nin Türkiye'deki ilk kurucusudur.
R.Şanal'ın eserleri; “Kuantum Düşünce Tekniği“ , “Kuantum Olumlama“, “Eş Ruhumun Eş Zamanı“ , “Kuantum Sıçrama“ , “Özün Sözü“, “Kuantum ve Kur'an“ , “Kuantum Kodlama“, “Hayata Evet“ ve “Kuantum Tipoloji“ kitapları ve “Kuantum Yaşam Okulu“ adı altında çıkardığı, “Kuantum Olumlama“, “Kuantum Düşünce Tekniği 1 - Hayata Evet“, “Kuantum Düşünce Tekniği 2 - Kendine Evet“ ve “Kuantum Düşünce Tekniği 3 - Atalardan Özgürleşme“ cd'lerinden oluşmaktadır.
Türkiye genelinde; “Kuantum Düşünce Tekniği Eğitim Seminerleri“ verirken, Kuantum Düşünce ve Yaşam Merkezi ile yurtiçi ve yurtdışından gelen pek çok danışanını Kuantum Dünyası ile tanıştırdı ve tanıştırmaya da devam eden R. Şanal; “Kuantum Düşünce“ ve “Hayata Evet“ televizyon programlarının
yanı sıra Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde Kuantum Düşünce Tekniği dersleri ve şirketlere Kuantum Kurumsal Eğitimleri vermektedir.
Savaş ve av görüntüleri içermeyen ilk mağara resimlerinin olduğu bölgedir.
Tarih öncesi adıyla Labranda Bölgesi Bafa gölünde derin düşünme yaparken gözümde canlanan görüntüleri, o mağara resimlerinde görmek şaşırtmıştı beni. Meğer o bölgede ay tanrıçası Selena'ya ayinler yapılıyormuş.
Ve o görüntülerle birlikte duyduğum seslerden oluşturduğum bu beste sizi tekrar o günlere götürecek.
Bu eserde kullanılan dil tamamen uydurmadır. Sezgisel olarak o dönemin dilini anımsatmaya yöneliktir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat