Labirentin Tarihi %17 indirimli JACQUES ATTALI

Labirentin Tarihi

ISBN
9789756287255
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
187
“İnsan bir labirenttir“ En görkemli hikâyeler okuyucunun dışarıya kaçıp kurtulamadığı, içinde kalıp çıkamadığı, tüm dolambaçlı yolları izlemek zorunda kaldığı, kaybolduğu halde yolun sonuna ulaştığına inandığı, Yazının devamı...
18,50 TL
%
30
İndirimli
12,95 TL Kazancınız: 5,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 459895
 

Ürün Özellikleri

“İnsan bir labirenttir“
En görkemli hikâyeler okuyucunun dışarıya kaçıp kurtulamadığı, içinde kalıp çıkamadığı, tüm dolambaçlı yolları izlemek zorunda kaldığı, kaybolduğu halde yolun sonuna ulaştığına inandığı, kazasız belasız hedefe ulaşmak üzere iken kaybolmuş olmaktan korktuğu hikâyelerdir.(Kitaptan)
Neden iki bin yıldır her yerde labirentlere rastlanıyor
İşte bütün uygarlıkların, bütün dinlerin, bütün ritüellerin en iyi
saklanan sırlarından biri Bununla birlikte, bu gizi çözecek olan kişi, hayatın en temel yolculuklarının, öncelikle de öte dünyaya yapılan yolculuğun anahtarlarından birini keşfedecek.
Bu kitapta, bu gize ulaşabilmek için tıpkı bir labirentteki gibi geniş bir sahaya giriyor ve orada Minotauros'la, internetle, Chartres Katedrali'yle, Kabala'yla, kaz oyunuyla, Versailles Bahçeleri'yle, Avustralya aborijinleriyle, koreografiyle, cazla, futbolla, birkaç düğümle, psikanalizle, dünya ekonomisi ve Venedik kanallarındaki görsel imgelerle ya da bilişimin yollarıyla karşılaşılıyoruz.
Jacques Attali, her şeyin labirente dönüştüğü bir dünyada yaşayabilmek için gerekli olan eski öğretileri ve unutulmuş bilgileri gün ışığına çıkarıyor. Kendini kaybetmenin, kendini bulmanın tek yolu olduğu bir dünyada...
(Tanıtım Bülteni'nden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,95   
12,95   
×
Kapat