Kutsal Ermeni Papalığı %17 indirimli ALI ARSLAN

Kutsal Ermeni Papalığı

ISBN
9799756237396
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
163
Eçmiyazin Kilisesi'den Stratejik Savaşlar SSCB'nin kurulması ve ermesitan Cumhuriyeti'nin bu ülkeye dahil edilmesiyle yeni bir dönem başlamıştı. Ermenileri yayılma stratejisinin bir parçası olarak gören Sovyetler, Eçmiyazin Yazının devamı...
7,00 TL
%
30
İndirimli
4,90 TL Kazancınız: 2,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 491506
 

Ürün Özellikleri

Eçmiyazin Kilisesi'den Stratejik Savaşlar
SSCB'nin kurulması ve ermesitan Cumhuriyeti'nin bu ülkeye dahil edilmesiyle yeni bir dönem başlamıştı. Ermenileri yayılma stratejisinin bir parçası olarak gören Sovyetler, Eçmiyazin Katogigosluğu'nu kullanmak istemişlerdi. Sovyetlerin Eçmiyazin'i Türkiye dahil Batı için kullanmasına karşı, ABD öncülüğünde Batı da beyrut'taki antilyas Katogigosluğu'nu kullanmaya başlamışlardı. Bu sayede Eçmiyazin'in Batı'daki etkisi kırılmış ve Antilyas Katogigosluğu esas güç haline gelmişti.
Türkiye'nin ABD ve Batı ile Kıbrıs konusu üzerinden başlayan endişeleri, Türkiye'nin kendi politikalarını oluşturma çabalarına girmesi döneminde, Batı'ın kontolündeki Ermeni kiliselerinin ve Ermenilerin Türkiye karşıtı politikalarının kuvvet bulmasını sağladı. 1965 yılından itibaren “Diaspora Ermenileri“ birlik halinde Türkiye aleyhine propagandalara ve gerçeklerle ilgisi olmayan soykırım iddialarını siyasal kanallarla Türkiye'ye kabul ettirmek için çalışmalara başlamışlardı. Bu isteklerini 1987'de Avrupa Parlamentosu'nda kabul ettiren Ermeniler Birleşmiş Milletler'den de bir karar çıkararak hedeflerine varmak istemektedirler.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Azınlıklar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,90   
4,90   
×
Kapat