Kutlu Doğum Dergisi

ISBN
9789752789449
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
80
Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), ilk yaratılan nurun sahibi; kâinatın özü ve mayasıdır. Allah'ın en sevgili kulu O olduğu gibi Hakk'a davetin en gür sesi de yine O'dur. Eşya ve hâdiselerin yanıltmayan yorumcusu O, insan ve Yaratıcı Yazının devamı...
1,00 TL
%
17
İndirimli
0,83 TL Kazancınız: 0,17TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566510
 

Ürün Özellikleri

Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), ilk yaratılan nurun sahibi; kâinatın özü ve mayasıdır. Allah'ın en sevgili kulu O olduğu gibi Hakk'a davetin en gür sesi de yine O'dur. Eşya ve hâdiselerin yanıltmayan yorumcusu O, insan ve Yaratıcı münasebetini hem de herhangi bir iltibasa meydan vermeyecek şekilde ortaya koyan O ve böyle bir münasebetin gereklerini açık-seçik belirleyen de yine O dur. O, bir yönüyle ilk ve Hakk'a en yakın, diğer yönüyle de son, fakat en emin bir kurbet rehberidir.
Gönüller Sultanı Efendimiz, melek-cin, mümin-kâfir herkes için rahmettir. Kur'ân ahlakının mümessili ve bütün güzel sıfatları üstelik en zirvede taşıyan Zât'tır. O, bütün hayatını kimseyi ihmal etmeden herkesin gönlünü fethetme yörüngeli yaşamıştır. En katı kalpler dahi O'nun engin şefkatiyle yumuşamış ve O'nun bendesi hâline gelmiştir. Rehber-i Ekmel Efendimiz'in insanlığın her türden problemlerinin birer nümune olarak yaşandığı asr-ı saadette takip ettiği bu yol ve metod her asırda insanlık için örnek niteliğindedir.
Cenâb-ı Hak'tan hakkıyla O'nu (sallallahu aleyhi ve sellem) anlayabilme ve her daim yolunda olabilme ümit ve recâsıyla…

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,83   
0,83   
×
Kapat