Kuş Adam

ISBN
9789759005108
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
24
Başka şeylere de baktı adam. Taşlar ağırdılar, ağaçlar hareketsiz. Sıkıntıdan patlayacaktı ama patlamadı. Nasıl olduysa bir kuş çarptı gözüne. Uçuyordu kuş evin üzerinde. Uçuyordu, yükseliyordu, alçalıyordu, cik, cik, cik Yazının devamı...
5,00 TL
%
17
İndirimli
4,15 TL Kazancınız: 0,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 383850
 

Ürün Özellikleri

Başka şeylere de baktı adam. Taşlar ağırdılar, ağaçlar hareketsiz. Sıkıntıdan patlayacaktı ama patlamadı. Nasıl olduysa bir kuş çarptı gözüne. Uçuyordu kuş evin üzerinde. Uçuyordu, yükseliyordu, alçalıyordu, cik, cik, cik şarkılar da söylüyordu. İyiydi işte. Kuş olabilir miydi adam Olabilirdi. Kuş olunca sıkıntıları geçer, her şey değişebilir miydi Değişebilirdi.
Baktı kuşlara uzun uzun. Sonra da gerçekten karar verdi kuş olmaya. Önce elbiselerini çıkarıp attı. Yoktu ki kuşların elbisesi. Ayakkabılarını çıkarttı sonra. Saatini de, gözlüğünü de. Madem ki kuş olacaktı, televizyon da neyin nesi oluyordu böyle Üstelik üçüncü kattan sokağa bir televizyon atmak biraz gürültülü, biraz da eğlenceli bir değişiklik olabilirdi. Oldu. Kuşların parası var mıydı Yokru. Bütün parasını da sokağa attı adam.
Artık gözlüksüz olduğu için iyi göremiyordu her şeyi. Oraya buraya çarpıyordu. Ama bu bir değişiklik değil miydi Değişiklikti. Saati olmadığı için zamanı pek iyi algılayamıyordu. Kuşlar bakıyor muydu saate Yoo. Adam da saate bakmadan yaşamaya başladı. Bu da bir değişiklik değil miydi Değişiklikti. Ayakkabısız da yaşanabilirdi kuşlar gibi.
(Kitabın İçinden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,15   
4,15   
×
Kapat