Küreselleşme %17 indirimli

Küreselleşme Koordinatları Okumak

ISBN
9789754373837
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
318
Hepimize sirayet eden çaresizlik ve can sıkıntısının sebebi, soruları belirleyenlerin kavramlarıyla düşünmekten kurtulamamaktır. Bu kavramların en etkilisi küreselleşmedir. Muhalif hareket kadar dahi küresel bir süreç olmayan Yazının devamı...
28,00 TL
%
30
İndirimli
19,60 TL Kazancınız: 8,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 470814
 

Ürün Özellikleri

Hepimize sirayet eden çaresizlik ve can sıkıntısının sebebi, soruları belirleyenlerin kavramlarıyla düşünmekten kurtulamamaktır.
Bu kavramların en etkilisi küreselleşmedir. Muhalif hareket kadar dahi küresel bir süreç olmayan küreselleşme bir kader değildir. Olan bitenin engellenmesi ve etkilenmesi mümkün olmayan bir 'kader'e bağlanması bazılarını sorumluluktan kurtarsa da, küreselleşme perspektifleri kolonileştiren, belli menfaatlere meşruiyet kazandıran, irade oluşturma, karar alma ve icra süreçlerinden milli devletleri ve insanları dışlayan, insanların kendilerini ilgilendiren konularda söz haklarını gasp eden bilinçli bir projedir.
Kitap, yaşanan değişim ve dönüşümlere, bizim koordinatlarımızdan bakıyor. Gelişmeleri, kırkayaklar ile kırkağızların, görünürde birbirleriyle çatışan gerçekte aynı amaca hizmet eden gündem ve kavramlarına mahkum olmadan ele alıyor.
Küreselleşme projesini tarihi perspektif içinde ele alan yazara göre yaşadığımız dönem 1914 öncesi ile önemli benzerlikler göstermektedir. İkinci sanayi devrimi yaşanmaktadır ve güç paylaşımını bu belirleyecektir. Birlikte yaşamak için her zamankinden çok daha güçlü sebepleri olan bu toplum, aidiyet ve milli kimliğin idraki, meşruiyetin temini ve ikinci sanayi devrimine hazırlanmak için güçlü bir devlete muhtaçtır.
Koordinatları okumak, yeni perspektiflere açılmak, çaresizlik ve can sıkıntısından kurtulmak isteyenler bu kitapta bir şeyler bulacaklardır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,60   
19,60   
×
Kapat