Küreselleşme İletişim Kültürlerarasılık

ISBN
9789759169118
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
211
... Çağımız, pek çok iletişim mitinin küreselleşmeyi meşrulaştırmak amacıyla yeniden üretildiği bir çağ. Piyasa toplumunun aktörleri neo-liberal küreselleşmeyi insanlığa vaadedilen mutluluun somut ifadesi olarak nitelemek için Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570874
 

Ürün Özellikleri

... Çağımız, pek çok iletişim mitinin küreselleşmeyi meşrulaştırmak amacıyla yeniden üretildiği bir çağ. Piyasa toplumunun aktörleri neo-liberal küreselleşmeyi insanlığa vaadedilen mutluluun somut ifadesi olarak nitelemek için hiçbir fırsatı kaçırmamakta; mutluluk habercisi olarak sunulan küreselleşme, sadece piyasa toplumunun ekonomik ve siyasi aktörlerince dillendirilen bir tahayyül değil; aynı zamanda bu tahayyül liberal bakış açısından beslenen toplum bilimlerinden ve piyasa toplumunun bayrakları önünde yerlere kadar eğilen ulusal ya da uluslararası kitle iletişim araçları tarafından da yaygınlaştırılmaktadır.
... İster ekonomik, ister politik, isterse de kültürel olsun küreselleşme, yaygınlaşan meşruluğunu iletişim toplumuna atfedilen değerleri kendi değerleriymiş gibi sunmasından alır. İçinde yaşadığımız çağı, iletişim toplumu, enformasyon toplumu ve kültürel olarak küreselleşen dünya nimetleri işgal etmiştir.
İşte bu temel eserde tüm bu işgalin düşünsel ve kavramsal serüvenini bütün detaylarıyla göreceksiniz.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat