Kürdistan Bayrağının Altında Mustafa Barzani Yaşamı ve Eylemi %17 indi

Kürdistan Bayrağının Altında Mustafa Barzani Yaşamı ve Eylemi

ISBN
9786055585112
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
480
Halkıma verebileceğim her şeyi sundum:İsyan, isyan, isyan...-Mustafa Barzani- Mele Mustafa Barzani'nin hayatı, Kürtlerin 20. yüzyıldaki serüveniyle paralel bir seyir çizgisi izler... Zafer ve yenilgileriyle, sadakat ve ihanetleriyle cesaret, Yazının devamı...
28,00 TL
%
17
İndirimli
23,24 TL Kazancınız: 4,76TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 427502
 

Ürün Özellikleri

Halkıma verebileceğim her şeyi sundum:
İsyan, isyan, isyan...
-Mustafa Barzani-
Mele Mustafa Barzani'nin hayatı, Kürtlerin 20. yüzyıldaki serüveniyle paralel bir seyir çizgisi izler... Zafer ve yenilgileriyle, sadakat ve ihanetleriyle cesaret, umut, fedakârlık ve kararlılığıyla ve bütün bunların üstünde ahlak ve erdemiyle Kürdistan'ın dört parçasında etkili olmuş başka bir örnek bulmak zordur.
Mele Mustafa'nın Barzan'dan başlayan, Mahabad'da Kürdistan Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla devam eden, bir avuç Pêşmergesiyle koca bir orduya kafa tutarak Aras Nehrinden Sovyetlere geçişle sonuçlanan uzun yürüyüşü, yakın dönem Kürt tarihinin kısa bir özeti gibidir.
Bu zorlu mücadelenin somut sonuçlarının daha fazla görülebildiği günümüzde, nereden ve nasıl bakarsanız bakın, bu; ilham kaynağı ve gurur verici hayat hikayesinden öğrenilecek çok şey vardır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Kürt Sorunu

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
23,24   
23,24   
×
Kapat