Kurandan Hayata

ISBN
9786056194511
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
567
Kur'ân, indiği günden itibaren Kıyâmete kadar gelecek bütün insanlığa seslenen ezelî ve ebedî bir hitâbe olduğu için, onun mesaj, sır ve incelikleri de bitmek tükenmek bilmez. Her dönemde onlarca müfessir, bu eşsiz deryaya dalışlar Yazının devamı...
40,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 551350
 

Ürün Özellikleri

Kur'ân, indiği günden itibaren Kıyâmete kadar gelecek bütün insanlığa seslenen ezelî ve ebedî bir hitâbe olduğu için, onun mesaj, sır ve incelikleri de bitmek tükenmek bilmez. Her dönemde onlarca müfessir, bu eşsiz deryaya dalışlar yaparak ciltlerce eserlerini incilerinden doldurmuşlar ve başta kendi çağdaşları olmak üzere bütün bir insanlığın istifâdesine sunmuşlardır.
Gerek bu zengin Tefsir mirasının satırları arasında bulunan ve asrımız insanına faydalı gördüğüm parıltı ve incelikleri, gerekse o kaynakların zihnimde çağrıştırdıkları tespitlerimi başlangıçta ders notları halinde kaleme aldım. Daha sonra da istifâdeyi umumileştirmek için, hem öğrencilere, hem de orta seviyede bir İslâmî kültür birikimine sahip olan herkese hitap edecek bir üslupla ilim dünyasına sunmayı amaçladım. Böylece elinizdeki mütevazı çalışma ortaya çıkmış oldu.
Tefsirini sunmaktan şükran dolu bir zevk duyduğumuz bu altı sûre, genellikle tefsirleri okutulan metinler arasında yer almasından başka, halkımızca da en çok okunan ve bilinen, mana ve mesajı ise merak edilen sûrelerin başında gelmektedir. Bunlara öncelik vermemizin sebebi budur.
(Arka Kapak)

Boyutlar

19,5x4

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap İslam Araştırma-İnceleme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
40,00   
40,00   
×
Kapat