Kur'an Kavramları

Kur'an Kavramları

ISBN
9789753502979
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
384
Yoğun ve titiz bir emek mahsulü olan Muhammed Esed'in The Message Of The Qur'an isimli eserinin, Kur'an Mesajı Meal-Tefsir adıyla yapılan tercümesi, birtakım yeni yaklaşımları sebebiyle ülkemizde bir hayli ilgi çekmiş, hatta bazı kelime ve Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 624099
 

Ürün Özellikleri

Yoğun ve titiz bir emek mahsulü olan Muhammed Esed'in The Message Of The Qur'an isimli eserinin, Kur'an Mesajı Meal-Tefsir adıyla yapılan tercümesi, birtakım yeni yaklaşımları sebebiyle ülkemizde bir hayli ilgi çekmiş, hatta bazı kelime ve kavramlara yüklediği anlamlar çığır açmış ve bir çok kişiyi etkilemiştir.

Kur'an kelime ve kavramlarının ne denli önem arzettiği, erbabının ma‘lumudur. O nedenle, Kur'an kelime ve kavramlarına Muhammed Esed'in yaklaşımının kolayca tesbit edilebilmesi ve onun bakış açısını ve değerlendirme biçimini derli-toplu göstermesi sebebiyle bunları, Kur'an Mesajı Meal-Tefsir isimli eserinden derleyip müstakil hale getirmenin faydadan hali olmayacağı düşüncesiyle alfabetik sıraya göre bir araya getirdik.

Böylece, Muhammed Esed'in, Kur'an kelime ve kavramlarına verdiği-yüklediği anlamlar ve bunları hangi saiklerle yaptığı, topluca ve kolayca görülüp tetkik edilebilir.

Kur'an talebelerine faydalı olması temennisiyle...

Gayret bizden, tevfik Allah'tan.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat