Kur'an Dışı Vahyin İmkansızlığı

ISBN
9789753502726
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
414
Tedvîn dönemi sürecinde ve sonrasında oluşan İslam anlayışı, Kur'an'ın açık beyanlarına rağmen, Allah'ın seçilmiş Resûlü Hz. Muhammed'e konuşmasının, Kur'an vahyi ile sınırlı olmadığı ve Resûl'ün bütün söz ve Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 573903
 

Ürün Özellikleri


Tedvîn dönemi sürecinde ve sonrasında oluşan İslam anlayışı, Kur'an'ın açık beyanlarına rağmen, Allah'ın seçilmiş Resûlü Hz. Muhammed'e konuşmasının, Kur'an vahyi ile sınırlı olmadığı ve Resûl'ün bütün söz ve davranışlarının da bu konuşmanın bir eseri olduğu üzerine inşa edildiğinden, bütün dini anlayış, sosyal, siyasî ve ekonomik hayat, Kur'an'dan çok Resûl'e ait olduğu iddia edilen rivâyetlerle şekillendi. Müslümanların davranışlarını ve ilişki biçimlerini Kur'an değil, bu rivayet merkezli anlayışlar belirler oldu ve sonuçta Kur'an'ın mesajının, ilke ve hedeflerinin üstü bu rivayetlerle örtüldü.
İşte elinizdeki bu kitap Resulullah Muhammed'e (s) Kur'an dışında vahiy verildiğine dair iddiaları bütün boyutları ile tartışmaya ve günümüz insanının Kur'an mesajına olan ihtiyacını vurgulamaya çalışıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat