Kuran-ı Kerimde İman Amel İlişkisi %17 indirimli Ömer Aydın

Kur’an-ı Kerim’de İman-Amel İlişkisi

ISBN
9789753501873
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
175
Prof. Dr. ömer Aydın'ın kaleme aldığı Kur'ân-ı Kerîm'de İman-Amel İlişkisi adlı çalışma, bu alanda büyük bir boşluğu doldurmaktadır. Eser, iki temel konu üzerinde yoğunlaşmaktadır. Birincisi, îmân kavramının Kur'ân Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444731
 

Ürün Özellikleri

Prof. Dr. ömer Aydın'ın kaleme aldığı Kur'ân-ı Kerîm'de İman-Amel İlişkisi adlı çalışma, bu alanda büyük bir boşluğu doldurmaktadır. Eser, iki temel konu üzerinde yoğunlaşmaktadır. Birincisi, îmân kavramının Kur'ân açısından aksiyonel boyutunu ortaya koyarak, bu boyutun îmân ile olan yakın ilişkisini ele almak ve hiç amel etmeksizin Ben mü'minim demenin Kur'ân açısından yeterli olup olmadığını incelemektir.
Eserde incelenen bir diğer konu ise, insanların birbirlerine yönelttikleri kâfir, münâfık gibi nitelemelerin Kur'ân ölçüleriyle bağdaşıp bağdaşmadığıdır. Ayrıca eserde, îmân kavramıyla, özellikle de onun amel boyutuyla ilgili olarak tarihî süreç içerisinde ortaya çıkan bütün görüşler değerlendirilmiş, Kur'ânî temeli olmayan anlayışların yanlışlıklarına dikkat çekilerek, özellikle îmân-amel ilişkisinde Kur'ân'ın nasıl bir tavır takındığı anlatılmaya çalışılmıştır.

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat