Kuranda Muminlerin Özellikleri %17 indirimli

Kur’an’ı Anlamaya Giriş

ISBN
9789753521055
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
247
İnsan eğitimi, insan özellikleri dikkate almayı ve ona en uygun metotlar kullanmayı gerektiren bir faaliyettir. Ancak insanın kompleksliği, değişkenliği ve çok yönlülüğü, metotların tespitini ve uygulamasını zorlaştırır. Bu süreç, Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 533193
 

Ürün Özellikleri

İnsan eğitimi, insan özellikleri dikkate almayı ve ona en uygun metotlar kullanmayı gerektiren bir faaliyettir. Ancak insanın kompleksliği, değişkenliği ve çok yönlülüğü, metotların tespitini ve uygulamasını zorlaştırır. Bu süreç, inanç ve zihniyet değişimini de içerirse, zorluk bir kat daha artar.
İnsanın, zihinsel değişiminin sağlanması için yürütülmesi gereken tebliğ/ eğitim-öğretim faaliyetini biçiminin Kur'an'i temellerinin araştırıldığı çalışmada, kavramsal bilgiler, tebliğ ve benzeri kavramlarla metot kavramı ve mahiyeti, Kur'an'ın bakışıyla insanın bireysel ve sosyal özellikleri ve bunların insanın tutumuna etkileri, tebliğ ve eğitim çalışmaları esnasında muhatabı etkilemede psikolojik etkisi olan, tebliğci ve eğitimcide bulunması gereken ve tebliğin içeriğinin sahip olması öngörülen özellikler ele alınmakta ve Kur'an'da yer alan başlıca tebliğ metotları ve bu metotların dayandığı temel prensipler incelenmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat