Kur’an’ı Anlamak ve Yaşamak

Kur’an’ı Anlamak ve Yaşamak

ISBN
9789757402329
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
82
Müslümanların saadetlerinin anahtarı, şerefli kitap Kur'an-ı Kerim'dedir. Müslümanlar, Kur'an'ın öğretilerini benimsemedikçe hakiki bir şekilde kalkınamazlar. Kur'an'ın hikmetli nizamlarında müslümanların, hatta bütün insanların Yazının devamı...
4,00 TL
%
17
İndirimli
3,32 TL Kazancınız: 0,68TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 605061
 

Ürün Özellikleri

Müslümanların saadetlerinin anahtarı, şerefli kitap Kur'an-ı Kerim'dedir. Müslümanlar, Kur'an'ın öğretilerini benimsemedikçe hakiki bir şekilde kalkınamazlar. Kur'an'ın hikmetli nizamlarında müslümanların, hatta bütün insanların saadet ve güç unsurlarının hepsi bulunmaktadır. Çünkü Kur'an, herşeyi bilen Allah'ın bir Kitabıdır.
Kur'an'ın öğretileriyle amel etme ve bu hususta hırslı olma ancak, Kur'an-ı anlama, üzerinde düşünme ve içindeki tükenmeyen hazinelere vakıf olmaktan sonra olabilir. Kur'an'ın inananı hayrete düşüren yönleri bitmez tükenmez. Fakat Kur'an'ın mucize, sağlam ve güzel üslubundaki bu müthiş kuvveti bilmek, müslümanların saadeti için indirilen bu kitabı anlamaları için çeşitli vesilelerle ona yöneltilmeleriyle ancak tahakkuk eder.
Ayetlerin delalet ettiği şeyleri ve tefsirini bilmek; alemlere nur, insanlara hidayet ve beşeriyeti cehalet, dalalet ve fesad bataklığından kurtarmak için indirdiği Kur'an hazinesinin anahtarıdır.
Bu ümmetin selefi olan sahabe-i kiram efendilerimiz -Allah hepsinden razı olsun-, Kur'an-ı Peygamberimiz (sav)'den duyunca, onu hemen öğrendiler. Daha sonra da, anlamının ne olduğunu, ilmi ve ameli de ondan öğrendiler.
Bu ümmet, Kur'an ile arındı ve onunla itibar buldu. Onların ilk ilgi sahaları, Kur'an'dı. Onu ezberliyor, ezberlemeden önce de anlıyorlardı. Sonra da onun öğretilerini dikkatle, hırsla ve tam bir şekilde yaşıyor ve onun hidayetiyle uyanık ve şuurlu bir şekilde doğru yolu buluyorlardı.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,32   
3,32   
×
Kapat