Kur’an’da Dua

Kur’an’da Dua

ISBN
9789756841013
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
150
İnsan duayla, bütün varlık aleminin ve insanlığa gönderilen insanlığın iftihar Tablosu'nun (sav) seslendirdiği çağrıya “Sadakte“ deyip, bu eskimez çağrıya biat eder. Kalbinde Allah'ı hissetmeye, O'nun rızasının grafiğini Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 605063
 

Ürün Özellikleri

İnsan duayla, bütün varlık aleminin ve insanlığa gönderilen insanlığın iftihar Tablosu'nun (sav) seslendirdiği çağrıya “Sadakte“ deyip, bu eskimez çağrıya biat eder.
Kalbinde Allah'ı hissetmeye, O'nun rızasının grafiğini izlemeye çalışır. Kalp penceresini açar ve oradan Allah'a firar eder. Kimseye açamadığı sırlarını, hislerini, latifelerini Allah'a duyurur. Yalan sevdaların kabze mahkum ettiği kalb, latife ve hislere bast yolunu gösteren ve onlara yol veren gerçek sevdanın eteklerinden tutunur.
Şüphesiz en güzel dualar Kur'an'da zikredilen dualardır. Dünya ve ahirette bize yol gösterici olan Kur'an-ı Kerim, dua mes'elesinde de elimizden tutmakta, nasıl ve ne şekilde dua etmemiz gerektiğini bize göstermektedir.
Biz bu çalışmamızda Kur'an'da var olan dua ile ilgili ayetleri tespit ve mu'teber kaynaklardan istifadeyle bir derece tefsire çalıştık. Bu çalışmamızın başkalarının da istifadesine vesile olması bizim için en büyük bir mutluluktur.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat