Kuranda Ahiret %17 indirimli Yener Öztürk

Kur’an’da Ahiret İmkanı ve Lüzumu Açısından

ISBN
9789757402800
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
Ahiret mefhumu Kur'an'da önemli bir yer tutmaktadır. Bu, ahiretle ilgili olarak zikredilen isim ve kavramların çokluğu, çeşitliliği ve bu konunun değişik açılardan nazarlara arzedilip gündeme getirilmesi ve sıkça vurgulanmasıyla belli Yazının devamı...
8,50 TL
%
17
İndirimli
7,06 TL Kazancınız: 1,44TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 538015
 

Ürün Özellikleri

Ahiret mefhumu Kur'an'da önemli bir yer tutmaktadır. Bu, ahiretle ilgili olarak zikredilen isim ve kavramların çokluğu, çeşitliliği ve bu konunun değişik açılardan nazarlara arzedilip gündeme getirilmesi ve sıkça vurgulanmasıyla belli olmaktadır. Aslında çeşitli safhalarına geniş bir şekilde yer verilmiş olan ahiret hayatıyla alakalı ayetlerin sayısının Kur'an'ın üçte birine ulaşması da, bu konuda bize kanaatimizce yeterli bir bilgi vermektedir.
Kur'an'ın bu konuda verdiği mesajın özü şudur: Dünya hayatı, insan için bir başka alemde karşılığının alınacağı tohumların ekim sahasıdır. Onun burada yaptığı her şey, yeni bir hayatta karşısına çıkarılmak üzere kaydedilmektedir. Bu yeni hayatın getirilmesine ise, hiçbir engel yoktur. İnsanı yokluğun karanlığından varlığın aydınlığına çıkaran yaratıcı, bedeni toprakta dağıldıktan sonra onu yeniden diriltecektir. İlk başta onu toprakta dağıldıktan sonra onu yeniden düştükten sonra da aynı şekilde yeni hayatın şartlarına uygun tarzda topraktan çıkaracaktır. Bu, Kudreti Sonsuz için, geceden sonra gündüzü, kıştan sonra baharı getirmek ve kurumuş, ölmüş kütüklere her yazda meyve verdirmek kadar kolaydır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,06   
7,06   
×
Kapat