Kurana Göre Ehli Kitap ve İslam %17 indirimli Remzi Kaya

Kur’an’a Göre Ehli Kitap ve İslam

ISBN
9786055462062
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
301
Ehl-i Kitap; Müslümanların dışında kalan ilahi kaynaklı din sahiplerine verilen bir isimdir. özellikleri; tahrif edilmiş temel inançlara sahip olmalarıdır. Ehl-i Kitab'ın, müşrikler gibi taptıkları putları yoktur. Yalnız teslis ve Yazının devamı...
15,00 TL
%
30
İndirimli
10,50 TL Kazancınız: 4,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 428633
 

Ürün Özellikleri

Ehl-i Kitap; Müslümanların dışında kalan ilahi kaynaklı din sahiplerine verilen bir isimdir. özellikleri; tahrif edilmiş temel inançlara sahip olmalarıdır. Ehl-i Kitab'ın, müşrikler gibi taptıkları putları yoktur. Yalnız teslis ve Yaratıcıya atfedilen sıfatlar benzer hataları oluşturur. Yüce Allah Kur'an-ı Kerim'de bunların ihtilaf ettiği ve yanıldığı noktaları haber vererek olması gerekenleri ifade etmektedir.
Kur'an'da ifade edilen müşrik, Ehl-i Kitap ve Müslümanlar farklı din sahipleridir. Her din sahibinin statüsü farklıdır. Yaratıcı bütün ilahi din sahiplerini Hz. İbrahim'in tebliğ ettiği tevhid dininde toplanmayı ve peygamberlerin haber verdiği hak dini kabul etmelerini arzular.
İşte elinizdeki bu eser, Ehl-i Kitap kapsamına giren dinleri, onların inançlarını, yanıldıkları noktaları ve karşılıklı ilişkilerin temel prensiplerini ele almaktadır.

Boyutlar

13x19

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,50   
10,50   
×
Kapat