Kültürlerarası İletişim Rusya - Türkiye Kültür Diyaloğu

ISBN
9786054370764
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
204
Yapmış olduğumuz bu çalışma Rusya ve Türkiye arasındaki kültürel farklılıkları ve benzerlikleri her iki ülke halkına gösterme amaçlıdır. çalışmamızda her iki ülkenin kültürel, dini, siyasi bayramları, gelenek ve görenekleri Yazının devamı...
22,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 583101
 

Ürün Özellikleri

Yapmış olduğumuz bu çalışma Rusya ve Türkiye arasındaki kültürel farklılıkları ve benzerlikleri her iki ülke halkına gösterme amaçlıdır. çalışmamızda her iki ülkenin kültürel, dini, siyasi bayramları, gelenek ve görenekleri detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Yapılan detaylı açıklamalardan sonra her iki ülkenin bayramlarının, gelenek ve göreneklerinin hem benzer yanları hem de farklılıkları gösterilmeye çalışılmıştır. Yapılan açıklamalar tarihlerle, atasözleriyle ve deyimlerle desteklenmiştir.
çalışmamızda Rus ve Türk halkının yaşamlarının her kesitinden bilgi verme amaçlı toplam 8 tema ve 22 alt başlık verilmiştir. Bu tema ve alt başlıklarda iki halkın sosyal, toplumsal, siyasi ve dini olayları hem farklılıkları hem de benzerlikleriyle detaylı bir şekilde açıklanmış, hazırlanan alıştırmalarla da anlatılan konuların iyice pekiştirilmesi sağlanmıştır.
Yapmış olduğumuz çalışmanın amacı iki ülke halkının birbirlerinin önemli günlerini, gelenek ve göreneklerini, kültürlerini ve dini inanışlarını tam manasıyla öğrenmeleri sağlamak ve böylece iki ülke halkı arasında daha sağlam bir dostluk köprüsü kurmaktır.
çalışmamız Rus Dili ve Edebiyatı birinci sınıf öğrencilerine, hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayanlara ve Rusçayı A2-B1 seviyesinde bilenlere yöneliktir.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,00   
22,00   
×
Kapat