Küllenmiş Bir Kuşu Yakalamak Sezer Ateş Ayvaz

Küllenmiş Bir Kuşu Yakalamak

ISBN
9786054849994
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
16
öykücülüğümüzün usta ismi Sezer Ateş Ayvaz, yeni kitabı ile kolay unutan bir ülkenin belleği olmayı sürdürüyor. Kuşak çatışmaları, kadın-erkek ilişkilerindeki yabancılaşma, toplumsal mücadelesinde yenilen ama geleceğe umutla Yazının devamı...
12,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 524373
 

Ürün Özellikleri

öykücülüğümüzün usta ismi Sezer Ateş Ayvaz, yeni kitabı ile kolay unutan bir ülkenin belleği olmayı sürdürüyor. Kuşak çatışmaları, kadın-erkek ilişkilerindeki yabancılaşma, toplumsal mücadelesinde yenilen ama geleceğe umutla bakabilen bir halk, aile kurumunun baskıcılığı vb. yeni öykülerinde ortak olan temalardan bazılarını oluşturuyor. Ayvaz, Tamiris'in Gecesuçları ile kendi açtığı yolda emin adımlarla ilerlerken öykücülüğümüzü daha da yukarılara taşıyor. Küllenmiş Bir Kuşu Yakalamak, etkileyici üsluba sahip bir yazarın okurunda bıraktığı hüzünlü bir ironi.

“Rüzgara uygun yerleşmiş evlerde uykuların serinliği başlamış, terli bedenler soğumuş, bir iç ferahlığıyla çarşafları üzerine çekmiş kollar, toplanmış bacaklar, kurumaya yüz tutmuş nemli saçlar, uyuyorlar. Yalnızca Sabah'ın yatağı korkuların batağında.”

Boyutlar

12.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Öykü

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat