Kula Minnet Eylemem Nazmi Şentürk

Kula Minnet Eylemem

ISBN
9786052960660
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
158
Aforizmalar, birer paragraflık metinler şeklinde hazırlanmıştır. Beyinden alınır. Her paragraf etkin madde olarak düşünce ve özgürlük içerir. Yardımcı maddeler saflaştırılmış sevgi, vefa, sabır, ümit ve dostluktur. Aforizmalar, Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 649419
 

Ürün Özellikleri

Aforizmalar, birer paragraflık metinler şeklinde hazırlanmıştır. Beyinden alınır. Her paragraf etkin madde olarak düşünce ve özgürlük içerir. Yardımcı maddeler saflaştırılmış sevgi, vefa, sabır, ümit ve dostluktur.
Aforizmalar, düşünce ve özgürlük içerdiği için beyni çalıştıran bir etki gösterir. çaresizlik, yorgunluk, sevgisizlik, yenilmişlik duygusu, yalnızlık vb. yılgınlıkların tedavisinde kullanılır.
Paragraflardaki etkin maddelere ya da yardımcı maddelerden herhangi birine karşı alerjiniz varsa bu aforizmaları dikkatli okuyunuz. Hiç okumasanız daha iyi olur.
Beyinleri vücutlarını terk etmiş olanlar ve biat kültürü nedeniyle özgürlüklerinden tümüyle vazgeçenler bu aforizmalardan yararlanamazlar.
Aforizmaları okumayı yarıda bırakmayınız. Eğer bırakırsanız istenen sonucu alamazsınız.
Aforizmalar, düşünce üzerinde düşünme alışkanlığı olmayanlarda, yetim hakkı yiyenlerde, geçimini dincilik yaparak sağlayanlarda, kadınlara şaşı bakanlarda, dalkavuklarda öfkeye hatta saldırganlık duygularına yol açabilir. Bunların tümü ciddi yan etkilerdir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Düşünce

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat