Küçük Kadınlar Louisa May Alcott

Küçük Kadınlar

ISBN
9789757554837
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
80
Dışarıda sessiz sessiz kar yağarken, içeride çatırdayan alevlerin ışığında, alacakaranlıkta yün ören dört kız kardeş, oturmuş konuşuyorlardı. Oturdukları oda eski, fakat rahat bir odaydı. Yerdeki halının rengi soluk, eşyalar Yazının devamı...
2,50 TL
%
17
İndirimli
2,08 TL Kazancınız: 0,42TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601820
 

Ürün Özellikleri

Dışarıda sessiz sessiz kar yağarken, içeride çatırdayan alevlerin ışığında, alacakaranlıkta yün ören dört kız kardeş, oturmuş konuşuyorlardı. Oturdukları oda eski, fakat rahat bir odaydı. Yerdeki halının rengi soluk, eşyalar basitti. Duvarlarda iki güzel tablo asılıydı. Raflar kitaplarla doluydu.
Dört kız kardeşin en büyüğü olan Margaret, on altı yaşında güzel bir kızdı. Kocaman gözleri, yumuşak, gür, kahverengi saçları, tatlı bir ağzı ve her zaman gurur duyduğu beyaz elleri vardı. On beş yaşındaki Jo ise çok uzun boylu, ince ve esmerdi. Uzun bacak ve kollarını kendine dert edinmişti. Kararlılık ifade eden bir ağzı, komik bir burnu ve düşünceli, aynı zamanda zeki, gri gözleri vardı. Tek güzel tarafı, uzun gür saçlarıydı. Genellikle, bu güzel saçlarını kendisini rahatsız etmesin diye bir filenin içinde toplardı. Jo her zaman bir derbeder gibi giyinirdi. Yuvarlak omuzları, kocaman elleri ve ayakları vardı. Üzerinde hızla büyüyerek, kadınlık çağına yaklaşan ve bundan hoşlanmayan bir genç kızın huzursuz hali vardı.
(Kitabın İçinden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,08   
2,08   
×
Kapat