Krondor: Kiralık Katiller Gediksavaslarının A-2 %17 indirimli RAYMOND

Krondor-Kiralık Katiller 2

ISBN
9789758725441
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
378
Prens Arutha, Krondor'a dönüşünde işlerin yolunda gitmediğini görür. Görünüşte rastlantısal olan bir dizi cinayetin gölgesindeki şehir, ürkütücü bir sessizliğe gömülmüştür. Kesilip biçilmiş vücutlar, Şakacılar'ın meskeni Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461038
 

Ürün Özellikleri

Prens Arutha, Krondor'a dönüşünde işlerin yolunda gitmediğini görür. Görünüşte rastlantısal olan bir dizi cinayetin gölgesindeki şehir, ürkütücü bir sessizliğe gömülmüştür. Kesilip biçilmiş vücutlar, Şakacılar'ın meskeni olan kanalizasyonları doldurmaktadır. Görünen odur ki, Sürüngen şehre geri dönmüştür ve acımasızlıkta kendisiyle yarışabilecek olan kişilerden yardım almaktadır; belki de Geceşahinleri yeniden ortaya çıkmıştır.
Bu arada, Olasko düklüğünden önemli bir grup, planlanan ziyaretlerinden bir hafta önce saraya gelmiştir. Avlanmak için geldiklerini söyleseler de neyi avlayacakları konusunda kafalarda soru işaretleri oluşmuştur. Pug'ın oğlu William'ın, şövalye-teğmen olarak ilk görevinde onlara eşlik etmesi gerekmektedir. Ancak bunun, göründüğü gibi sıradan bir görev olup olmadığını zaman gösterecektir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Fantastik

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat