Kralsız Diyar Dört Serüvenci Serisi-1 %17 indirimli ED GREENWOOD

Kralsız Diyar-Dört Serüvenci Serisi 1

ISBN
9789758725830
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
428
Bir zamanların bolluk, bereket ve barış dolu toprakları, kanunsuzluğun ve zorbalığın karanlığına gömülmüştür. Tekrar barış dolu günlere dönebilmek için tek umut, Uyuyan Kral'ın yaşama döndürülmesidir, ancak kral büyülerle Yazının devamı...
21,00 TL
%
17
İndirimli
17,43 TL Kazancınız: 3,57TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461392
 

Ürün Özellikleri

Bir zamanların bolluk, bereket ve barış dolu toprakları, kanunsuzluğun ve zorbalığın karanlığına gömülmüştür. Tekrar barış dolu günlere dönebilmek için tek umut, Uyuyan Kral'ın yaşama döndürülmesidir, ancak kral büyülerle kuşatılmıştır.
Beş parasız bir serüvenci topluluğu, koşulların zorlamasıyla efsanevi Dwaerindim taşlarını bulur. Bir savaşçı, bir hırsız, bir şifacıdan kurulu bu topluluk, sıradan yaşamlarına sırt çevirip Mücevherler Leydisi'nin yanında yer alırlar. Bu dörtlü, Uyuyan Kral'ı uyandırıp, onu hakkı olan tahta yeniden oturtmak için amansız bir mücadeleye girişmek zorundadır.
“Ed Greenwood, fantastik dünyalar yaratmakta tam bir usta. Onun büyüsü ve efsanevi gücü her şeyi muhteşem kılıyor.“
-Margaret Weis-
Kıvrımlı Irmak, geceleri soğuk olur. Şato duvarlarının geçit vermez taş karanlığına düzenli bir şekilde yakın yüzerken, ırmak, Hawkril'in omuzları üzerinden huzursuzluk içinde sonu gelmezcesine kayıp gitti; ardındaki Craer'in dişlerinin takırtısını bekçilerin duymayacağını ve bir su yılanıyla karşılaşmayacaklarını umuyordu Hawkril. Fakat sonra, bir çift aç diş daha eklense ne olurdu ki artık Onlar kanun kaçaklarıydı, herkesin eli onlara karşı kalkmıştı. Ufacık bir dalga dondurucu suyuyla yüzüne çarpınca, Vahşikayalar yükseklerinde cılız bir ateş bulma konusundaki umutsuz planlarını anımsadı Hawkril.
O zaman da soğuktu ve hazırcevap, örümceğe benzeyen yoldaşına, kışın karları düşmeden sıcak bir in bulmak için meydan okumuştu.
“Neyle“ diye hırıldamıştı Craer.
“Aklınla, Eliuzun,“ demişti silahkan ona, neredeyse sevinçle, ateş yakmak için odun kesecek bir balta almak için dahi meteliklerinin olmadığını bile bile. Craer Delnbone kıvrak zekalıydı (zeki olmayan hiçbir ordu tedarikçisi uzun süre başarılı olamazdı). Ne de olsa “tedarikçi“, çoğu insanın daha iyi bildiği “hırsız“ sözcüğünden daha fiyakalı bir unvandı.
“Paylaşacak paraları olan tek yer Sirlptar gibi görünüyor,“ diye akıl yürütmüştü Craer, “orada benim ölçülerime göre çok fazla meraklı büyücü var -bir de, bizi öldürülmesi gereken düşmanlar olarak gören Silvertree.“
“Sonunda bulabileceğin en güçlü düşmanın boğazına sarılacağımızı biliyordum,“ diye cevaplamıştı Hawkril. “Faerod'un altınlarını sakladığı yeri nasıl bulacağız Sığırları bütün bir adayı dolduruyor! Bir de şu büyücü Gadaster'i var.“
(Kitabın İçinden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Fantastik

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,43   
17,43   
×
Kapat