Kotler Seti %17 indirimli Philip Kotler

Kotler Seti 3 Kitap Takım On Ölümcül Pazarlama Günahı A’dan Z’ye Pazarlama Kurumsal Sosyal Sorumluluk

ISBN
9799756347965
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
632
İçindekiler: 1. Kitap: On Ölümcül Pazarlama Günah Çoğu pazarlama faaliyeti artık işe yaramıyor. Çoğu reklam, tüketicilerin zihninde markalar için farklı bir konum yaratamıyor. Çoğu marka adayı, çok geçmeden pazarlama tarihinin derin Yazının devamı...
35,00 TL
%
25
İndirimli
26,25 TL Kazancınız: 8,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 471956
 

Ürün Özellikleri

İçindekiler:
1. Kitap: On Ölümcül Pazarlama Günah
Çoğu pazarlama faaliyeti artık işe yaramıyor. Çoğu reklam, tüketicilerin zihninde markalar için farklı bir konum yaratamıyor. Çoğu marka adayı, çok geçmeden pazarlama tarihinin derin çukuruna atılıyor ve bir daha hatırlanmıyor.
Peki suç kimde Modern pazarlamanın kurucusu ve pazarlama literatürünün bir numaralı ismi Philip Kotler'e göre suç, 10 ölümcül pazarlama günahını bile bile ve durmadan işleyen pazarlama günahkarlarında.
Pazarlamayla uğraşan ve pazarlama hakkında düşünen herkesin mutiaka okuması gereken bu kitapta Kotler, önce büyük pazarlama günahlarını bir bir sıralıyor, ardından bu günahlardan kaçınmanın ve arınmanın yollarını gösteriyor. Pazarlama cehennemine gitmek istemeyen herkese!..
(Arka Kapak)
2. Kitap: A'dan Z'ye Pazarlama
Markalar, reklamlar, tüketiciler, iletişim araçları, dağıtım kanalları, perakendeciler kısacası pazar ve bu arada toplum, topyekün bir değişim yaşıyor. Pazarlama profesyonelleri artık yalnızca satışta değil, ürün veya hizmetin tüketiciyle temasa geçtiği her noktayla ilgilenmek zorunda. Bunu yapmak için de öncelikle kurulmakta olan yeni pazarlama dünyasına yön veren temel kavramları bilmek gerekiyor...
Pazarlama literatürünün bir numaralı ismi, modern pazarlamanın babası Philip Kotler bu rehber kitabında “Ağızdan ağıza reklam'dan “Zevk“e kadar pazarlamayla ilgilenen herkesin mutlaka bilmesi gereken 80 kavramı taze bir bakış açısıyla yeniden tanımlıyor.
“Yol gösteren bir pazarlama sözlüğü“ olarak nitelendirecek bu kitap herkesin dilinde dolaşan ama çoğu kişinin yeterli düzeyde bilgi sahibi olmadığı bir çok kavram hakkında kolayca anlaşabilen “hap“ açıklamalar sunuluyor.“
Pazarlamanın sadece pazarlama departmanın işi olmadığı, bütün şirket çalışanları tarafından yerine getirilmesi gereken bir fonksiyon olduğu iddasıyla yola çıkan kitap, günümüzün çok meşgul yöneticileri ve diğer profesyonelleri için vazgeçilmez bir kaynak.
(Arka Kapak)
3. Kitap: Kurumsal Sosyal Sorumluluk
Ürün ve hizmetlerinizi, büyük iddia ve sloganlarla satmaya çalışmanın devri geçti. Tüketicilerin sayısız seçenek arasından sizin markanızı tercih etmesi için çok iyi bir neden yaratmanız geliyor artık.
Günümüz tüketici satın alma kararları verirken ihtiyacı olan ürün veya hizmetlerin tek başına markasına değil, o markanın nasıl bir dünya içinde konumlandırıldığına da bakıyor. Kurumsal sosyal sorumluluk, böyle bir dünya yaratmanın en iyi yollarından biri...
Bugün insanlar, toplum ve dünya için iyi bir şeyler yapan şirketlere büyük bir sempati besliyor ve satın alma kararlarını verirken bu şirketlerin markalarını tercih ediyor. Yalnızca sosyal sorumluluk faaliyetleriyle inşa edilmiş markalar bile var. Bunun en iyi örneği The Body Shop'tur. Bugün artık dev bir global markaya dönüşmüş olan The Body Shop insana, hayata ve çevreye karşı gösterilen 'aktif bir duyarlılıkla' yaratılmıştır.
Pazarlamanın 4 P'sinin yaratıcısı ve pazarlama literatürünün en büyük ismi Philip Kotler'in, kurumsal sosyal sorumluluk uygulamaları konusunda derin bir tecrübeye sahip olan Nancy Lee ile birlikte kaleme aldığı bu kapsamlı kitap, kurumlarına ve markalarına kurumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde yeni bir istikamet kazandırmak isteyen herkese hitap ediyor. Kurumu ve dünya için iyi bir şeyler yapmak isteyenlerin bu kitaptan öğrenebileceği çok şey var.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
26,25   
26,25   
×
Kapat