Körfez Savaşı (Gizli Dosya) %17 indirimli P.Salinger-E.Laurent

Körfez Savaşı Gizli Dosya

ISBN
9789753900614
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
212
Irak'ın Kuveyt'i ilhakıyla ortaya çıkan Körfez Krizi altıncı ayında Körfez Savaşı'na döüştü. Hem de canlı yayın olarak izlenen bir elektronik savaşa. Çizgi flm olarak bile çocuklara izletilmesi sakıncalı olacak bir savaş, canlı, Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 451724
 

Ürün Özellikleri

Irak'ın Kuveyt'i ilhakıyla ortaya çıkan Körfez Krizi altıncı ayında Körfez Savaşı'na döüştü. Hem de canlı yayın olarak izlenen bir elektronik savaşa. Çizgi flm olarak bile çocuklara izletilmesi sakıncalı olacak bir savaş, canlı, seyirlik bir gösteri oldu. Yediden yetmişe insanlık, tarihte ilk kez bir savaşı SEYİRCİ olarak televizyondan evlerinde izliyordu.
Ekrana yansıyan savaşın sonuçlarıydı. Ya Nedenleri Şu sıralar Batı'da ençok bu araştırma tartışılıyor, yazarıyla radyo televizyon röportajları yapılıyor. John Kennedy dönemi Beyaz Saray sözcüsü, halen Amerikan ABC televizyonu Avrupa ve Ortadoğu muhabiri Perre Salinger, büyük röportaj ustacı EricLaurent bu araştırmalarında, Saddam'ın 2 Ağustos'ta Kuveyt'i işgaliyle başlayan sürecin, öncesi ve sonrasını, ABD istihbaratının gizli kaynaklarına dayanarak anlatıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Gazeteci Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat