Konya'da İz Peşinde İdil Bilgin Sait

Konya'da İz Peşinde

ISBN
9789752865471
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
56
“Konya'da İz Peşinde” isimli çocuk kitabımın temel hedefi 9-11 yaş aralığındaki çocuklara kültürel miras sevgisini ve bilincini alışılagelmişin dışında bir yöntemle vermektir. Kitabı okuyarak ve kitaptaki aktiviteleri Yazının devamı...
40,00 TL
%
17
İndirimli
33,20 TL Kazancınız: 6,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 661707
 

Ürün Özellikleri

“Konya'da İz Peşinde” isimli çocuk kitabımın temel hedefi 9-11 yaş aralığındaki çocuklara kültürel miras sevgisini ve bilincini alışılagelmişin dışında bir yöntemle vermektir. Kitabı okuyarak ve kitaptaki aktiviteleri uygulayarak çocuklar Konya'nın kültürel mirasından bir kesit öğrenirken, bir yandan da kültürel mirası koruma anlamına gelen konservasyon terimi ile tanışmış olacaklar. Bu önemli bilim dalının faydalarını, yöntemlerini ve eserlerin nelerden bozulduğunu oyunlarla keşfedecekler. Tamamlayacakları sekiz tane aktivitenin yanı sıra kitap boyunca bir yandan 5 harfli bir şifrenin izini sürüyor olacaklar.

Eğlenerek ve uygulayarak öğrenmeyi ön plana çıkaran bu kitapta çocuklar nokta birleştirecek, şifreli harfler çözecek, mıknatıslı alanlarda yapbozlar yapacak, sihirli bir fenerle keşif yapacak, hiç bilmedikleri bir dilin Türkçe'ye çevrilmesi için bir yüzeyi kazıyacak ve kitaptaki kodu kullanarak bir mobil oyun oynayacak. Bu kitabı ilginç kılan bir özellik de resimlerin bir kısmının çocuklarım Eren ve Arda'nın ellerinden çıkmış olması ve kitap boyunca anlatıcı olarak arkadaşları Nazlı ve Duru ile birlikte okuyucuya eşlik ediyor olmaları.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
33,20   
33,20   
×
Kapat