Konuşmayan Tavus Kuşu Camio %17 indirimli Berrak Yurdakul

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio

ISBN
9789756287408
Yazar
Yayıncı
“Mama Nono, dünyaya gözlerini açtığı ilk andan itibaren Seraphim'in sonsuz olan öz varlığıyla iletişim kurdu ve Seraphim'in ruhunun yeryüzüne hangi tecrübeleri edinmeye geldiğini bildiği için, ona adım adım kılavuzluk etmeye Yazının devamı...
18,00 TL
%
30
İndirimli
12,60 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536260
 

Ürün Özellikleri

“Mama Nono, dünyaya gözlerini açtığı ilk andan itibaren Seraphim'in sonsuz olan öz varlığıyla iletişim kurdu ve Seraphim'in ruhunun yeryüzüne hangi tecrübeleri edinmeye geldiğini bildiği için, ona adım adım kılavuzluk etmeye çalıştı.
Seraphim, bebekliğinin büyük bir bölümünü tabiatla iç içe geçirdi. Mama Nono, ona doğada olan olayları, bitkileri ve hayvanları yalnızca parmağıyla işaret ederek gösterdi. Gördüğü şeylerin isimlerini öğretmeden, etiketler yapıştırıp sınıflandırmadan ve kavramlarla kafasını karıştırmadan önce, çocuğun doğayı kendi başına tecrübe edip algılamasına fırsat tanıdı.
Seraphim, oyunların kazanma veya kaybetme kaygısı olmadan, yalnızca oyun oynamanın zevkine varmak için oynandığını, dış görünüşlerin yanı sıra daima içsel olanı da görmeye çalışması gerektiğini, dünyayı tam olarak fark edip bu farkındalığının tadını çıkarmayı ve yaşamın ona kollarını açmasını beklemek yerine, kendisinin yaşamı kucaklaması gerektiğini çok küçük yaşta öğrendi.“
(Kitaptan)
On bir haftalık iken doğan Seraphim, tuhaf dadısı Mama Nono, Oscar Wilde'dan alıntılarla konuşan tavus kuşu Camio, herkesin göremediği kedi Ratziel, alnında sayılar beliren insanlar, sayısı kıçında çıkan adam, Bay 666, Bayan Hiç, iblisler ve krallar... Sizi fantastik, kaotik, felsefi ve müthiş bir maceranın içinde bekliyorlar.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat